Menús per totes les setmanes de s'any.
Pensats per aprofitar els productes de temporada, o sigui, el que tenim a s'hort.
Hi trobaràs la llista de la compra per cada setmana, que pots editar, baixar, imprimir o passar al mòbil.
En aquesta pàgina de LA VANGUARDIA també hi ha menús setmanals però sense llista de la compra
---------------------------------------------------------------------
Menú Gener 1
Dilluns Hamburgueses de ciurons
Dimarts Estofat de seitan i pollastre amb patates frites Si es fa amb carn s'ha de marinar. Ses verdures també es marinen 12 h.
Dimecres Creps d'espinacs amb panses i pinyons amb crema d'anacards.
Dijous Bigoli amb anxoves i ceba
Dissabte Quiche de col lombarda i porros
-------------------------------------------------
Menú Gener 2
Dilluns
Betaravec amb soja verda (Marc Ribas)
Dimarts
Arròs caldós amb gambes i llus (Roser Mascaró)
Dimecres
Hamburguesa de monyaco (Santi Taura)
Dijous
Fetge amb ceba (Simone Ortega 896)
Divendres
Espaguetis amb almejas en salsa verda (Simone Ortega 311)
Dissabte
Postre
Tartetes Red Velvet
-----------------------------------------------
Menú Gener 3
A s´hort tenim col, coliflor i col de Brusel·les
Dilluns, Salmó forrat amb ametlles
Dimarts, Xiurons amb col
Dimecres Vianda
Dijous Restos de vianda sofregits amb molta ceba
Divendres Crema de coliflor amb porro i poma
Dissabte Canelons de col
-----------------------------------------------
Menú Gener 4
Dilluns, Pollastre amb canyella
Dimarts, Xiurons de pobre
Divendres, Fideus tailandesos amb bròquil i alls.
Dissabte, Tonyina amb all.
-----------------------------------------------
Menú Febrer 2
A s´hort tenim col, coliflor i col de Brusel·les
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
------------------------
Menú Febrer 4
A s'hort tenim cols, coliflors, lombardes i faves.
Dilluns Faves amb xipirons
Dimarts Kebap de seitan
Dimecres Pizza de porros i formatge de Menorca
Dissabte Arròs caldós amb col i sípia
--------------------------------------------
Menú Març 1
Dimarts. Arròs vegà al curri
Dimecres. Sopa de ceba amb ous escaldats
Dijous. Conill amb ametles (Simone Ortega 857)
Divendres. Crema de porros amb llet (Simone Ortega 179)
Dissabte. Cous-cous de verdures i xiurons (Roser Mascaró)
Diumenge. Fideuà.
--------------------------------------------
Menú Març 3
Dilluns. Canelons de peix i verdures (Simone Ortega 286)
Dimarts. Bacallà amb pebre.
Dimecres. Arròs tailandès
Dijous. Ous bullits toledana (Simone Ortega 469)
Divendres. Xiurons amb sípia (Santi Taura)
Dissabte. Fetge (Simone Ortega 897)
Diumenge. Pizza.
--------------------------------------------
Menú Abril 1
Dos dies hi ha escarxofes per aprofitar que en tenim a s'hort.
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Postre (per tota la setmana).
--------------------------------------------
Menú Abril 2
Dilluns. Fideuà amb ratjada
Dimarts. Bè amb fesols (Simone Ortega 807)
Dimecres. Puré de carabassa tia Conxa
Dijous. Rissotto de carabassa i bròquil
Divendres. Spaguetti amb anxoves
--------------------------------------------
Menú Abril 3
Llista de la compra aquí
Dissabte. Arròs amb calamars.
Diumenge. Macarrons amb obregínia
Dilluns. Truita de patates i ceba.
Dimarts. Crema de fesols, coco i menta
Dimecres. Sushi
Dilluns. Truita de patates i ceba.
Dimarts. Crema de fesols, coco i menta
Dimecres. Sushi
-------------------------------------------
Menú Maig 1
Llista de la compra aquí
Dilluns
- Ensalada d'alvocat i tomàtic
- Pollastre macerat amb mel i cuinat amb pinya i curri
- Patates i monyaco al forn
Dilluns
- Ensalada d'alvocat i tomàtic
- Pollastre macerat amb mel i cuinat amb pinya i curri
- Patates i monyaco al forn
Dimarts
- Ensalada d'alvocat i tomàtic
- Crema de fesols, llet de coco i menta
- Canelons de pularda (David de María)
Dimarts
- Ensalada d'alvocat i tomàtic
- Crema de fesols, llet de coco i menta
- Canelons de pularda (David de María)
Dijous
- Ensalada d'alvocat i tomàtic
- Mil fulles de foie gras amb anguila, ceba i poma (Martin Berasategui)
Dijous
- Ensalada d'alvocat i tomàtic
- Mil fulles de foie gras amb anguila, ceba i poma (Martin Berasategui)
Divendres
- Ensalada d'alvocat i tomàtic
- Quinoa amb verdures i ou (Karlos Arguiñano)
Divendres
- Ensalada d'alvocat i tomàtic
- Quinoa amb verdures i ou (Karlos Arguiñano)
-------------------------------------------
Menú Maig 2
Dissabte. Quiche de porros i xampinyons
Diumenge. Besuc al forn amb all, juliverd i vinagre (Simone Ortega 544)
Dilluns. Arròs caldós de besuc
Dimarts. Curri de xiurons amb llet de coco (Sílvia Mascaró)
Dimecres. Solomillo de vedella a la sal amb verdures
Dijous. Crema de carabassonet i bastanaga (Sílvia Mascaró). No va ser allò. SUBSTITUIR PER Crema de porro i carabassó + croquetes de verdura
Divendres. Taboulé (Sílvia Mascaró)
----------------------------------
Menú Juny 1
Dimarts. Bacallà amb pebre
Dimecres. Spagueti amb anxoves
Dijous. Bunyols de carabassonet Nina den Paco
Divendres. Carabassonets plens de cigrons i salsa de iogur
Què tenen a sa Ca na Clara de temporada?
Albergínies, col, espinacs, mongeta, patata, tomàtic.
Ecològics: Bleda, Bròquil. bastenagues, carbasses, cobrómbol.
Productes de temporada. Què tenim a s´hort? Betaravecs i carabassonets
-----------------------------Menú Juny 3
A s'hort hi ha betaravecs, carabassonets, mongetes, blatd'indi, peres de Sant Joan i comencen els tomàtics (pocs).
|
Tarta de maduixes (Bruno Oteiza)
Dilluns
Quiche de mongetes
Quiche de mongetes
Hummus de llenties i anous
Dimarts
Seitan amb salsa de fesols
Dimecres
Taboulé amb menta (Berasategui)
Dijous
Spaguetti amb anxoves
Divendres
Croquetes de carabassonet
Huevos rotos amb mongetes
Dissabte
Obregínia amb salmorejo i hummus de llenties
Diumenge
Canelons de carabassonets amb gambes
Dimarts
Seitan amb salsa de fesols
Dimecres
Taboulé amb menta (Berasategui)
Dijous
Spaguetti amb anxoves
Divendres
Croquetes de carabassonet
Huevos rotos amb mongetes
Dissabte
Obregínia amb salmorejo i hummus de llenties
Diumenge
Canelons de carabassonets amb gambes
----------------------------------
Menú Juny 4
Tenim Mongetes, obregínies, carabassonets, Blatd´indi i betaràvecs
Tarta de maduixes i pistatxos (no la recoman. Massa feina de pelar pistatxos)
Dilluns Bacallà amb xampinyons (recepta de mumare)
Dimarts Fideuà (aprofitant la ratjada sobrant)
Dimecres Llenties amb musclos
Dijous Conill amb taronja (Simone Ortega 858)
Divendres Arròs persa amb verdures al forn i ous escaldats
Dissabte Kebab de Seitan
Diumenge Crema de blat d'indi
----------------------------------
Menú Juliol 1
Tenim obregínies, pebres, tomàtics, carabassonets, Blatd´indi i betaràvecs
Dilluns Tumbet amb petxugues pollastre
Dimarts Llenties amb trempó
Dimecres Dorades a la sal + Croquetes d'obregínia
Dijous Canelons de dorada i verdures
Divendres Focaccia
Postre: Pastís de fruites
Dilluns Tumbet amb petxugues pollastre
Dimarts Llenties amb trempó
Dimecres Dorades a la sal + Croquetes d'obregínia
Dijous Canelons de dorada i verdures
Divendres Focaccia
Postre: Pastís de fruites
-----------------------------------
Menú Juliol 4
Tenim obregínies, pebres, tomàtics, carabasses, i betaràvecs
Dilluns. Sopa de carabassa amb ous escaldats
Dimarts. Lassagna de carabassonet amb seitan
Dimecres. Fideuà gruixats de verdures
Dijous. Pastís de carn al forn (Simone Ortega 705)
Divendres. Crema d'alvocat amb azukikis
Dissabte Seitons en vinagre
---------------------------------
Menú Agost 2
Tenim obregínies, pebres, tomàtics, carabasses, peres i figues.
Menú especial per un convidat a ca nostra, en Lluc Guardiola
Diumenge. Pop a la gallega amb tumbetDilluns. Arròs persa amb verdures i restos del popDimarts. Entrecot de vedella amb salsa de fesols, patates i carabassaDimecres. Falafel de llenties. Trempó.Dijous. Seitons marinats + crema de carabassa.
Divendres. Couscous amb trempó i peix esmicat. Focaccia
-------------------------
Menú Agost 3
Tenim obregínies, pebres, tomàtics, carabasses i figues de moro i de cristià.
Dilluns. Quínoa amb Shitake (Cuines TV3) i hummus de ciuronsDimarts. Macarrons gratinats (David de Jorge) Dimecres. Pollastre amb salsa de xampinyons Dijous. Pad Thai (Receptes By Cuina)Postre: Pastís de figues naturals (El cullerot festuc)
Menú Setembre 1
Tenim obregínies, pebres, tomàtics, carabasses i figues de moro i de cristià.
Llista de la compra aquíDilluns: Truita de patates i obregínies amb ensalada de tomàtic
Dimarts: Espaguettis al pesto (canviar perquè està repe Set 2)
Dimecres: Marinar sardines + Monyaco farcit d'Arròs integral (no val la pena, canviar-la)
Divendres: Sopa de bolets
--------------------
Menú setembre 2
Tenim obregínies, pebres, tomàtics, carabasses i figues de moro i de cristià.
Diumenge: Bacallà amb patates i salsa de tomàtic i pebre
Dimarts: Sushi
Dijous: Huevos rotos
Divendres: Fideuà
-----------------------------------------------
Diumenge: Canelons de verdura de Sant Bartomeu
Dilluns: Quiche de porros i xampinyons
Dimecres: Paella
Dijous: Be amb obregínia
Divendres: Crema de fesols, llet de coco i menta (repetida el maig)
--------------------------------------------
Menú octubre 1
Diumenge: Xiurons amb espinacs i seitons o bé Curri de xiurons i obregínia (els ingredients d'aquesta no són a la Llista de la compra)
Dilluns: Kebab de Seitan
Dimarts: Bacallà amb xampinyons (falta posar a la Llista de la compra)
Dijous: Croquetes d'obregínia + ensalada i restos
Divendres: Pizza de porro i formatge menorquí
Diumenge: Crema de fesols (no inclòs a llista)
------------------------------------------------
Menú octubre 3
Diumenge. Azukiki amb bacallà
Dimecres: Arròs de calamars de llauna
Divendres: Puré de carabassa tia conxa + Croquetes de bolets
---------------------------------------------
Menú Novembre 1
Diumenge Risotto de carabassa i cames seques
Dilluns Cuscús de calamars i bròquil (no val la pena)
Dimarts Truita de patates
Dijous Fava i fideu
Divendres Vianda
Dissabte Croquetes coreanes de col (recepta den Tomeu es germà) No està a la Llista de la compra, però no fa falta perquè ja tenim sa col de sa vianda.
------------------------------------------
Menú Novembre 3
Diumenge Sardines marinades. Acompanyar de verdures i patates.
Dilluns Arròs persa amb ous de muar i verdures.
Divendres Lasanya de fesols i gambes
---------------------------------------
Menú novembre 4
Dilluns. Pollastre amb salsa de taronja
Dimecres Sopa de xiurons amb ceba, bastanaga, pebre, cúrcuma i gingebre
------------------------------
Menú desembre 1
Diumenge Llenties amb verdures (inventades)
Dilluns Ous escaldats amb bolets (tb febrer)
Dijous Bacallà amb pebre vermell
Divendres Fideuà
---------------------------------------------
Menú desembre 2
Dimarts: Fajita de blat dindi amb pollastre i verdures.
Dinar: Macarrons amb llagostins, tomàtic sec i pimenton picant + Rollo de petxuga de pavo relleno de guacamole i ensalada verda + pinya.
Sopar: Crema d'escarola amb ceba, carabassa, patata i ametlles laminages + caballa al forn amb tem i llimona. Iogurt.
Dijous
Dinar: Llenties amb espinacs, ceba, bastanagues i pimentó + musclos amb salsa de mostassa i julivert + batut de iogurt i mango.
Sopar: Panache de verdures amb salsa de iogurt al Curri + Revuelto de llagostins, bolets i ceba + mandarines.
Divendres
Dinar: Canònigos amb mango, aguacate, cherris i pipes de carabassa + Solomillo de port al forn amb patata laminada + Poma al forn.
Sopar: Canelons d'obregínies plens de bolets amb salsa de tomàtic + Lluc a la gallega + Cuajada amb nabius.
--------------------------------
Menú desembre 4
Diumenge Ous farcits amb Latkes
Dimarts Macarrons amb seitan a la carbonara (Roser Mascaró)
Dimecres Pizza de porros i formatge de Menorca
Dijous Arròs integral de sardines
Divendres Huevos rotos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada