dijous, 18 de juny del 2020

Canelons de carabassonet, bacallà i gambes


Uns canelons diferents, molt fàcils de fer i boníssims

INGREDIENTS (PER 6):
  • 3 Carabassonets
  • 3 Cebes tendres
  • 3 filets prims de bacallà
  • 200 gr. de gambes

1. Talles els carabassonets (sense pelar) en llesques d´un mílimetre (amb una mandolina). Han de quedar el màxim de primets
El dibuix que fan és preciós

2. Poses 3 dits d'aigua dins una paella i els  poses a bullir perquè quedin blanets (2 minuts)

3. Totd'una que els treus els poses dins un bol amb aigua freda

4. Sofregeixes cebes tendres. Quan estan hi tires el peix tallat a daus petits i les gambes. Llavors 2 cullerades de farina i 2 gots de llet (com una beixamel)

5. Prepares 3 tires de carabassonet una al costat de l´altra (com un caneló) i les ompls amb el relleno (peix i ceba)

6. Queden així

OPCIONALMENT. Davall hi pots posar un llit de salsa de tomàtic a la que hi hauràs afegit: 
  • tem
  • orenga
  • gingebre
  • tamari
Es pot acompanyar de tomàtics pelats i tallats a cantons, amb vinagre, sal, menta, oli i juliverd.

Font emprada: 
(Es pot veure com ho fa al vídeo)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada