dissabte, 29 de setembre del 2018

Hamburgueses de quinua amb salsa de bolets

Esteim aprenent receptes veganes. Penjam aquí només ses que ens han semblat boníssimes!!!

INGREDIENTS PER 2 PERSONES

Hamburgueses:

  • Quinua (la quantitat q ocupa un got, 240gr)
  • 2 gots plens d'aigua (per bullir-la)
  • Llor i sal (per bullir-la)
  • 1 ceba
  • Mig pebre
  • 2 Cullerades soperes d´Oli d´oliva verge
  • Comí. Una cullerada de postre
  • 2 dents d´all (picats)
  • Farina d´ametlla o de xiuró (50 gr)

COM FER SES HAMBURGUESES
  1. Deixar en remull sa quinua durant 8 hores (amb aigua fitrada, o sigui no d'aixeta)
  2. Bullir sa quínua (2 parts d´aigua per una de quínua) amb una fulla de llor + llimona + sal durant 20 min (a partir del moment en què bull) fins que s'aigua s'hagi evaporat. 
  3. Fer sa pasta per ses hamburgueses. 
    1. Fregir ceba, all, pebre, comí. Posar sal. Si s´aferren afegir aigua
    2. Triturar sa quinua amb sa minipimer + mesclar-hi tot el que hem fregit + farina + sal 
  1. Formar bolles amb sa pasta i aixafar-les amb forma d'hamburguesa, amb ses mans banyades amb un poc de vinagre.
  2. Rebosar amb farina (per ses dues bandes) i fregir
Queden BONÍSSIMES!!!!



1 comentari:

  1. Quina pinta més bona! I a més, senzilles de fer! Demà les faig i us cont com ha anat. Gràcies per compartir!

    ResponElimina