Receptes de l´avi i s´àvia

Pàgines

  • Portada
  • Qui som?
  • Menú setmanal
  • Menú Keto
  • Dies especials
  • Coques dolces
  • Coques salades i aperitius
  • Llegum
  • Ous
  • Peix
  • Postres
  • Trucs Keto
  • Verdures

Coques dolces

Amargos

Amargos de coco

Amargos express


Barretes energètiques

Barreta energètica vegana


Bunyols 

De farina d'espelta (recepta de ma mare)

Coques dolces

Coca d'albercoc (maig, juny)

Coca de pinya

Coques de pipes

Coca de poma amb farina integral

Focaccia

Focaccia dolça


Galetes

Galetes d'Avena

Galetes de coco

Galetes integrals de pipes


Mantecados

Mantecados


Oranes

Oranes



Rubiols
Rubiols de confitura de meló








Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Inici
Subscriure's a: Comentaris (Atom)

Més llegides

  • Tomatigat new-age
    Enguany l'avi i s'àvia han fet el tomatigat diferent. Va ser una prova. A veure què sortirà!. El resultat va ser tan bo (millor gust...
  • Obregínies amb Shitake i formatge de Son Vives
    Bullir Obregínies esmitjades sense pelar. Sofregir un porro, dos alls i llavors Shitake (si no en tens, xampinyó). Buidar Obregínies i q...
  • Canelons de verdura de Sant Bartomeu
    Demà ja som es dissabte de Sant Bartomeu. Avui hem fet els canelons. Ca nostra semblava una fàbrica! TRUITES PER FER ELS CANALONS (o crep...
  • Rubiols de verdura
    Mon pare fa pasta PASTA 1 2 gots d'aigua i un got d'oli Llevat Farina Reposar PASTA 2  Un got i mig d'oli Un go...
  • Hamburgueses de quinua amb salsa de bolets
    Esteim aprenent receptes veganes. Penjam aquí només ses que ens han semblat boníssimes!!! INGREDIENTS PER 2 PERSONES Hamburgueses: ...

Visites

Etiquetes

Albercocs All Alvocat Amaniments Amargos ametlles Aniversaris Anous Anxoves Aperitius Arròs avellanes Bacallà Bastenaga Bè Begudes Berenetes Bescuits Betarràvec BlatD'indi Bledes Bolets Bolletes dolces Bròquil brossat Bunyols Burritos caballa Cacau Cafè Calamar Canelons Carabassa Carabassonets Carn Ceba Cilantre Coco Col Col lombarda Coliflor Confitures Congret Conill Conserves coques coques dolces Cremes Cremes dolces Cremes fredes Crepes cuina menorquina Cuscús Dàtil Detalls Endívies Ensalades Escarxofes Espaguetis Espinacs Espinagada Estevia Estiu Família Farina Faves Fesols Festes Fideus d'arròs Figues Flams Floquets Focaccia Formatge Formatjades galetes Gambes Germinats Guarnicions Hivern Hummus iogurt Júlia Julivert Kale Keto Lassanya Llegum Llenties Llet Lletuga Llimona Llor Lluc Macarrons Maduixes Magranes Maionesa Mandarina Mango Mantecados Mare Marinar Mel Menta Moixernons Mongetes Montaditos Monyaco Mores Mostassa Musclos Nata nous Obregínia Olives Oranes Orenga Oriental Ous Pa Paella Panses Paó pare Pasqua Pasta Pastes Pastís salat Pastissos Patates Pebre groc Pebre verd Pebrot Peix Peix blau Perico Pesto Pinya Pinyons Pipes Plàtans Pollastre Poma pomes Pop Porc Porros Postres Primavera Primers pudings Purés Quinua raholes Raoles Rubiols Rúcula safrà Salmó Salsa de tomàtiga Salses Salses per arròs Salses per carn i peix Salses per pasta Salses per verdures Sàlvia Sardines Segons Seitan Seitons Shitake Síndria Sípia Smoothies Sopes i purés Sushi Tahini Tardor Taronja Tartes Tem Tofu Tomàtics Tomeu Tonyina Tonyina de llauna Trufes Vadella Vegà Verdures Vinagretes xalotes Xampinyons XaropÀgave Xiurons Xocolati Xucrut

Cercar en aquest blog

Blocs de cuina

  • Begin Vegan Begun
  • Bojos per la cuina (Mallorca)
  • Bruno Oteiza
  • By Cuina La Vanguardia
  • Catalunya cuina
  • Cuina de confinament (Bet Martí Gomila)
  • Cuinar és senzill (Sílvia A, Menorca)
  • Cuines TV3
  • David De Jorge ROBIN FOOD TV
  • El cullerot festuc (menús)
  • Gengibre y Canela (índex)
  • IB3 Santi Taura
  • Iwao Komiyama
  • Karlos Arguiñano
  • Martin Berasategui
  • Sa cuina de na Roser Mascaró
  • What Great Grandma Ate
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.