diumenge, 14 d’abril del 2019

Barreta energètica vegana


És la millor barreta que puguis provar. Fa ganes de tenir-ne sempre. L'han feta mon pare i ma mare a partir d'una recepta de Juan Mari Arzak, reduint-hi sa sucre. 

Ingredients:


  • 50 gr. de sucre integral
  • 2 cullerades de mel
  • 80 ml. d'oli d'oliva
  • 6 gr. de sal
  • 100 gr. d'ametles llescades
  • 250 gr. de flocs de civada (avena)
  • 50 gr. pipes de carabassa
  • 40 gr. pipes de girassol
  • 60 gr. "orejones" tallats en daus petits
  • 60 gr. de panses petites
1
Primer mesclam les llavors i les pastam dins un bol.


2
Dins una olla hi feim bullir sa mel, sa sucre, sa sal i s'oli. 
Ho tiram dins es bol. Remenam amb una cullera de fusta. 

3
Posam sa pasta dins una safata de forn i la tallam a quadros ben rectes. 
Enfornam. 20 minuts a 160º




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada