És la millor barreta que puguis provar. Fa ganes de tenir-ne sempre. L'han feta mon pare i ma mare a partir d'una recepta de Juan Mari Arzak, reduint-hi sa sucre.
Ingredients:
- 50 gr. de sucre integral
- 2 cullerades de mel
- 80 ml. d'oli d'oliva
- 6 gr. de sal
- 100 gr. d'ametles llescades
- 250 gr. de flocs de civada (avena)
- 50 gr. pipes de carabassa
- 40 gr. pipes de girassol
- 60 gr. "orejones" tallats en daus petits
- 60 gr. de panses petites
1
Primer mesclam les llavors i les pastam dins un bol.
2
Dins una olla hi feim bullir sa mel, sa sucre, sa sal i s'oli.
Ho tiram dins es bol. Remenam amb una cullera de fusta.
3
Posam sa pasta dins una safata de forn i la tallam a quadros ben rectes.
Enfornam. 20 minuts a 160º
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada