INGREDIENTS PER 2 PERSONES
Hamburgueses:
- Quinua (la quantitat q ocupa un got, 240gr)
- 2 gots plens d'aigua (per bullir-la)
- Llor i sal (per bullir-la)
- 1 ceba
- Mig pebre
- 2 Cullerades soperes d´Oli d´oliva verge
- Comí. Una cullerada de postre
- 2 dents d´all (picats)
- Farina d´ametlla o de xiuró (50 gr)
COM FER SES HAMBURGUESES
- Deixar en remull sa quinua durant 8 hores (amb aigua fitrada, o sigui no d'aixeta)
- Bullir sa quínua (2 parts d´aigua per una de quínua) amb una fulla de llor + llimona + sal durant 20 min (a partir del moment en què bull) fins que s'aigua s'hagi evaporat.
- Fer sa pasta per ses hamburgueses.
- Fregir ceba, all, pebre, comí. Posar sal. Si s´aferren afegir aigua
- Triturar sa quinua amb sa minipimer + mesclar-hi tot el que hem fregit + farina + sal
- Formar bolles amb sa pasta i aixafar-les amb forma d'hamburguesa, amb ses mans banyades amb un poc de vinagre.
- Rebosar amb farina (per ses dues bandes) i fregir
Queden BONÍSSIMES!!!!
Quina pinta més bona! I a més, senzilles de fer! Demà les faig i us cont com ha anat. Gràcies per compartir!
ResponElimina