dimarts, 22 d’agost de 2017

Canelons de verdura de Sant Bartomeu

Demà ja som es dissabte de Sant Bartomeu. Avui hem fet els canelons. Ca nostra semblava una fàbrica!

TRUITES PER FER ELS CANALONS (o crepes)
  • 1 ou
  • 1/4 de llet
  • 90 gr de farina
Si les fas amb una paella grossa te reten més. Llavors les hem esmitjades i així de cada truita n´han sortit 4.

MAIONESA FETA A CASA
  • 3 parts oli d´oliva
  • 1 part de let
  • Sal
  • All
  • Ho poses tot a la vegada dins un bol i l´alces amb es minipimer. 

RELLENO CANELONS VEGANS

  • Bastenaga. Tallar en daus i bullir juntament amb fesols. 
  • Sofregir uns quants alls tallats petits. Tirar-hi espinacs. 
  • Olives farcides. 
  • Pebrot. Prèviament es torra al forn, es pela i es sofregeix amb all picat. 
  • Maionesa feta a casa. 



RELLENO CANELONS D'ENSALADILLA
  • Mateixos ingredients (sense espinacs)
  • Ou dur
  • Llauna de tonyina


N'han sortit 6 palangranes. 
Què bons que son!!! El secret és abusar de s'all


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada