dimecres, 3 d’agost de 2016

Coca de pinya

Pasta:
- 50gr de llevat de forn
- 200gr de sucre
- 4 ous sencers
- 1 got de llet teba
- 1/2 got d'oli suau d'oliva 0.4
- Sa farina que es beu

Primer fons es llevat amb sa llet teba. 
Hi poses s'oli. Bats els ous amb es sucre i els hi afegeixes. Llavors sa farina. Ho deixes estovar una hora. 

La pastes una bona estona perquè tregui s'aire. La deixes estovar una altra hora. Hi poses pinya, sucre morena i al forn. Quan la treus, floreti damunt.

Surt una coca de pinya i dues ensaïmades. 

Aquesta recepta prové de s´Escola Castell de Santa Àgueda. Un dia en Lluc va dur una recepta d´ensaïmades de s´escola i ma mare avui l´ha provada però en aplicada una coca de pinya. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada