dimarts, 25 d’agost del 2020

Pad Thai (Fideus d'arròs amb tofu i gambes)


 Fantàstica recepta de David Caballero. La Vanguardia.

Primer

Escalfeu els olis en un wok i afegiu-hi les cebes, tallades a tires; el tofu, tallat a cubs; els alls, laminats, i el pebre bo. Salteu-ho fins que la ceba quedi tova.


Segon

Peleu les gambes i afegiu-les al wok. Salteu-les fins que quedin cuites.


Tercer

  • Donar un bull d´un minut als caps de ses gambes. Colar i aixafar amb xino. Passar pel mini-pimer una llauna de cloïsses (almejas) i ajuntar-ho 
  • Afegiu-hi l’ou i remeneu-ho, fins que quedi quallat. Incorporeu-hi el sucre, es suc de ses gambes + almejas, les tallarins d’arròs i un got d´aigua (a ull) Tapeu-ho i deixeu-ho coure, remenant-ho de tant en tant.
  • Quan les tallarines estiguin cuites, afegiu-hi la pastanaga, ratllada, i els brots de soja, i remeneu-ho bé perquè s’integrin els sabors.
  • Abans de servir-ho, regueu-ho amb el suc de les llimes i afegiu-hi els cacauets, picats.

Ingredients

  • Oli de coco
  • Oli de sèsam
  • 3 cebes
  • 100 g de tofu
  • 6 alls
  • 1 culleradeta de pebre bo (vermell)
  • 250 g de gambes
  • 1 ou
  • 1 cullerada de sucre
  • Suc de bullir ses gambes
  • 1 llauna Almejas
  • 250 g de tallarins d’arròs
  • 4 pastanagues
  • 200 g de brots de soja
  • 2 llimes
  • 50 g de cacauets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada