Fantàstica recepta de David Caballero. La Vanguardia.
Primer
Escalfeu els olis en un wok i afegiu-hi les cebes, tallades a tires; el tofu, tallat a cubs; els alls, laminats, i el pebre bo. Salteu-ho fins que la ceba quedi tova.
Peleu les gambes i afegiu-les al wok. Salteu-les fins que quedin cuites.
Tercer
- Donar un bull d´un minut als caps de ses gambes. Colar i aixafar amb xino. Passar pel mini-pimer una llauna de cloïsses (almejas) i ajuntar-ho
- Afegiu-hi l’ou i remeneu-ho, fins que quedi quallat. Incorporeu-hi el sucre, es suc de ses gambes + almejas, les tallarins d’arròs i un got d´aigua (a ull) Tapeu-ho i deixeu-ho coure, remenant-ho de tant en tant.
- Quan les tallarines estiguin cuites, afegiu-hi la pastanaga, ratllada, i els brots de soja, i remeneu-ho bé perquè s’integrin els sabors.
- Abans de servir-ho, regueu-ho amb el suc de les llimes i afegiu-hi els cacauets, picats.
Ingredients
- Oli de coco
- Oli de sèsam
- 3 cebes
- 100 g de tofu
- 6 alls
- 1 culleradeta de pebre bo (vermell)
- 250 g de gambes
- 1 ou
- 1 cullerada de sucre
- Suc de bullir ses gambes
- 1 llauna Almejas
- 250 g de tallarins d’arròs
- 4 pastanagues
- 200 g de brots de soja
- 2 llimes
- 50 g de cacauets
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada