Avui teníem un convidat a dormir a ca nostra i he fet aquesta quiche per sopar. Ma mare la fa sense llet ni nata perquè sigui el màxim de senzill (digerible, vegà) possible.
1
Fas sa pasta i la deixes estovar.
2
Per dues quiches.- Un manat de porros (3) tallats petits + sal
- 200 gr de xampinyons + sal
- Opcional: pernil dolç (li he posat salat però queda massa fort de gust), panses, anous, espinacs.
- Sense coure-ho, ho mescles amb:
- 4 Ous batuts.
- Formatge tendre rallat.
- Nou moscada.
- Sal
Ho escampes damunt sa pasta i al forn.
35 minuts a 200 graus.
Damunt hi poses
- Llesques de mozzarella
- Formatge Blau
- Formatge ratllat menorquí
3
Te la menges
Fonts emprades:
- Na Sílvia de Ciutadella també hi posa 200 ml de llet + 200 ml de nata (vegetal)
- Ma mare
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada