dijous, 11 d’abril del 2019

Quiche de porros i xampinyons

Avui teníem un convidat a dormir a ca nostra i he fet aquesta quiche per sopar. Ma mare la fa sense llet ni nata perquè sigui el màxim de senzill (digerible, vegà) possible. 


1

Fas sa pasta i la deixes estovar. 

2

Per dues quiches. 

  • Un manat de porros (3) tallats petits + sal
  • 200 gr de xampinyons + sal
  • Opcional: pernil dolç (li he posat salat però queda massa fort de gust), panses, anous, espinacs. 
  • Sense coure-ho, ho mescles amb: 
    • 4 Ous batuts.
    • Formatge tendre rallat. 
    • Nou moscada.
    • Sal


Ho escampes damunt sa pasta i al forn. 
35 minuts a 200 graus.
Damunt hi poses
  • Llesques de mozzarella
  • Formatge Blau
  • Formatge ratllat menorquí

 3

Te la menges



Fonts emprades: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada