dissabte, 4 de juliol del 2020

Conill amb taronja

Ingredients
  • 2 conills de 1k 250gr
  • 5 taronges grans
  • 6 cullerades d'oli
  • 3 cullerades de farina
  • 5 cebes
  • 1 got de vi blanc
  • Canyella, nou mostassa i curri
  • Juliverd, all, tem
Com es fa?
1. Sofregeixes 5 cebes
2. Quan estan dauradetes hi poses el conill


3. Quan el conill ja està daurat hi tires sa farina, ho remenes, i llavors el vi banc + 4 peladures de sa pell d'una taronja + herbes aromàtiques i sal.
Ho cous a foc mitjà durant 45 min tapat amb tapadora

4. Hi afegeixes el suc de 4 taronges. Tornes tapar i cous durant 10 minuts més.
Per decorar el plat, peles s'altra taronja en rodantxes i l'adornes amb sa taronja i juliverd.

Font emprada: Simone Ortega



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada