Uns canelons diferents, molt fàcils de fer i boníssims
INGREDIENTS (PER 6):
- 3 Carabassonets
- 3 Cebes tendres
- 3 filets prims de bacallà
- 200 gr. de gambes
1. Talles els carabassonets (sense pelar) en llesques d´un mílimetre (amb una mandolina). Han de quedar el màxim de primets
El dibuix que fan és preciós
2. Poses 3 dits d'aigua dins una paella i els poses a bullir perquè quedin blanets (2 minuts)
3. Totd'una que els treus els poses dins un bol amb aigua freda
4. Sofregeixes cebes tendres. Quan estan hi tires el peix tallat a daus petits i les gambes. Llavors 2 cullerades de farina i 2 gots de llet (com una beixamel)
5. Prepares 3 tires de carabassonet una al costat de l´altra (com un caneló) i les ompls amb el relleno (peix i ceba)
6. Queden així
OPCIONALMENT. Davall hi pots posar un llit de salsa de tomàtic a la que hi hauràs afegit:
- tem
- orenga
- gingebre
- tamari
Es pot acompanyar de tomàtics pelats i tallats a cantons, amb vinagre, sal, menta, oli i juliverd.
Font emprada:
(Es pot veure com ho fa al vídeo)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada