Pas 1. Bullir s'arròs
Passar s'arròs per aigua 7 vegades perquè amolli es midó.
Queda com un poc esmicadet
Queda com un poc esmicadet
Bullir-lo sense sal. Una part d'aigua per una d'arròs.
Deixar-lo reposar 10 min., sempre amb s'olla tapada.
Posar-lo dins un bol i aplanar-lo un poc.
Posar-lo dins un bol i aplanar-lo un poc.
Pas 2. Preparar salsa
Per fer sa salsa que es mescla amb s'arròs, necessites 1/5 part. Si has fet 5 gots d´arròs, serà 1 got de salsa. Has de mesclar i bullir:
- 3 parts de vinagre d'arròs o de poma
- 1 part de vinagre d'umeboshi
- 1 part de xarop d'àgave o mel
Pas 3. Preparar complements
+ tires de productes frescos:
bastenagues tallades en tires,
mango
alvocat
gambes.
Un altre dia els vaig fer amb:
Maionesa amb cranc picat petit
També hi pots posar:
Angules, musclos...
Bonítol
Cobrómbol
Pebre verd o vermell tallat en tires i sofregit
Pas 4. Muntar, tallar i menjar
Estendre primer l´alga nori (amb la part brillant per defora)
Damunt posar-hi arròs
Damunt s´arròs sa salsa i diferents complements.
Deixar sempre uns centímetres per poder tancar
Aquests els vaig fer amb
maionesa + cranc
Angules
Pebre verd
Queden deliciosos
Fonts emprades:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada