dissabte, 18 d’abril del 2020

Canelons de bonítol, ous bullits i xampinyons

És una recepta de na Simone Ortega (num 286). Són fàcils de fer i molt gustosos. 

  • 1 paquet de canelons FUDAIC. Són els que tenen sa pasta més fineta. Els poses en remull amb aigua freda durant 1 hora. 
  • 2 ous. Els poses a bullir (13 minuts). Una vegada bullits els peles i trosseges
  • 1 kg. de tomàtics madurs. Fas la salsa de tomàtic (també es podria emprar salsa de compra). Per fer la salsa: sofregir un poc de ceba, llavor els tomàtics 15 minuts ben pelats i sense llavors. Passar pel passa-puré. Afegir sucre i sal. 
  • 200 gr. xampinyons. Dins sa paella amb el suc de mitja llimona i oli d'oliva

  • 2 cebes grosses. Les sofregeixes. 
  • 1 llauna de bonítol. Mescles el relleno: xampinyons, cebes, ous, bonítol i salsa de tomàtic
  • Omples els canelons
  • Fas la beixamel (amb ceba, llet i farina) i li poses damunt. Li mescles salsa de tomàtic si te n´hi ha sobrat. També formatge rallat i al forn per gratinar. Hi havia tanta gana que no vaig pensar a fer sa foto!

Font emprada:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada