Per açò hem fet aquesta recepta de sa tia Conxa.
Talles sa carabassa longitudinalment, li treus ses llavors, la peles i la talles en semicercles.
La torres al forn juntament amb 3 bastenagues. sal i oli d'oliva. Quan ho treus des forn....
Sofregeixes (pensa a salar abans un per un):
- 6 porros
- 2 patates
- Api
- Ses 3 bastenagues
- Sa carabassa
- 1 carabassonet
- Gingebre rallat
Ho passes pes turmix amb aigua i llet. En tost de posar-hi sal, posa-hi Miso i Umeboshi. Queda més gustós.
Ja està.
És deliciosa.
Gràcies, tia Conxa, per aquesta recepta.
Alternativa més ràpida
(feta l'agost de 2020)
- Sofregir ceba, carabassa, una patata.
- Bullir una estona amb aigua + crema de llet (no imprescindible)
- Gingebre, curri, estragó i comí
- Turmix
Com es pot acompanyar? (Clicar)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada