dijous, 7 de març del 2019

Puré de Carabassa tia Conxa

En s´estiu mon pare va sembrar carabasses a s´hort. Som es març i encara en tenim. 
Per açò hem fet aquesta recepta de sa tia Conxa.

Talles sa carabassa longitudinalment, li treus ses llavors, la peles i la talles en semicercles. 

La torres al forn juntament amb 3 bastenagues. sal i oli d'oliva. Quan ho treus des forn....

Sofregeixes (pensa a salar abans un per un):
- 6 porros
- 2 patates
- Api
- Ses 3 bastenagues
- Sa carabassa
- 1 carabassonet
- Gingebre rallat

Ho passes pes turmix amb aigua i llet. En tost de posar-hi sal, posa-hi Miso i Umeboshi. Queda més gustós. 

Ja està. 
És deliciosa. 
Gràcies, tia Conxa, per aquesta recepta. 



Alternativa més ràpida 
(feta l'agost de 2020)
  • Sofregir ceba, carabassa, una patata. 
  • Bullir una estona amb aigua + crema de llet (no imprescindible)
  • Gingebre, curri, estragó i comí
  • Turmix



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada