diumenge, 18 de juny del 2017

Carabassonets plens


Per 6 carabassonets
  1. Esmitjar i posar a bullir al vapor (sempre millor per preservar nutrients) o bé bullir normal (just  un poc) amb aigua i sal. Si els poses drets no es rompen tant. Els treus i els deixes refredar. Mentrestant fas...
  2. Un sofrit amb molta, molta ceba (4) + alls (un per cada) + porro + pebre verd + tomàtic (poc). 
  3. Mesclar sofrit amb l´interior del carabassonet dins la paella. 
  4. Turmix + 3 ous remenats + espícies al gust i tornar omplir. Si queda massa clar posar-hi pa rallat.
  5. Picada all + juliverd+ pa rallat. Posar-n'hi molt. Això és el que ho fa bo. 
  6. Retxolinet d´oli i al forn 20 minuts 

Opció 2 .Més fàcil. 
  1. Mesclar només amb ceba, xampinyons i formatge
Opció 3. Amb bonítol i anxoves (d'aquelles fresques de Ca na Clara)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada