dissabte, 15 de juliol de 2017

Floquets de pasta amb calamar i moixernons


  1. Posar en remull els moixernons una hora abans amb aigua teba. Es compren al super. Vénen  secs dins pots de vidre. 
  2. Bullir sa pasta, siguin floquets, siguin macarrons, tallarins o spaguettis. 
  3. Tallar es calamar a rodantxes i sofregir-lo just un poc. Molt poc. 
  4. Afegi-hi bastanta ceba tallada petita en juliana. 
  5. Una cabeça sencera d'alls laminats.
  6. Quan ja està doradet afegir-hi salsa de tomàtiga. 
  7. Afegir-hi els moixernons i que coguin una estona més. 
  8. Panses i pinyons al gust
Recepta recomanada per en Biel s´electricista, del grup Cuinetes de Cas Vesins de Ferreries. 

VARIANT

  1. Amb espaguettis
  2. En tost de moixerons (que són molt cars) hi vam posar un sortit de bolets secsdels que ven en Manel de Los Claveles. 
  3. Pop en tost de calamar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada