divendres, 19 d’octubre del 2018

Hummus de bastenaga caramelitzada


  1. Posar en remull 140 gr de xiurons i bullir amb un tros d´alga kombu
  2. Hummus. Amb sa minipimer mesclar 
    1. Xiurons o llentiues  
    2. Suc de llimona
    3. Tahini
    4. Comí
    5. All
    6. Oli d´oliva
    7. Damunt posar-hi pebre bo
Variant. Mesclar-hi bastenagues caramelitzades
    • Coure 6 bastenagues al forn (tallades en rodanxes) + Oli, sal, pebre, alls picats, canyella, comí, orenga, tem + 2 cullerades de postre de sucre de coco. 50 minuts a 180 graus. 




Aquest hummus es pot posar dins "burritos" juntament amb alvocat+llimona i tomàtics tallats en cubs. Queda fantàstic. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada