dimecres, 27 de març del 2024

Formatjades de sípia i de pollastre

 

La nit abans has de posar el pollastre a marinar


Per marinar:
- Dues capses de safrà
- Dos paquets d'espícies de Sa Muradeta




Nou moscada ratllada abundant

Espícies Ras El Hanout
Al mateix temps has de fer el relleno de sípia: molta ceba, all, pebre vermell i sípia. Tot tallat petit.

Ensoldemà tindràs sa carn així de preciosa:

Fas sa pasta (trobaràs sa recepta clicant a coques salades). 

La deixes estovar

Fas els trics: 
40gr pel fons de sa formatjada
20gr per sa tapadora


I ja pots començar a muntar





Abans de posar-les as forn han de tovar de nou. Una vegada toves, s'hi clava una forquilla.




Ses de sípia se'ns rompien i per açò hem fet rubiols. Han quedat moooolt bons.


I com que hi sobra a pasta n'hem fetes de brossat.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada