Si t'agraden els xiurons amb una cremeta suau i gustosa, fes-los.
Ingredients per 6 persones
- 500 gr de xiurons
- 1 òs de pernil i 2 ossos de canya. O bé 1 conill trossejat
- 1 Ceba grossa
- All
- 2 patates grossetes
- 1 got de vi blanc
- 25 avellanes
- 1 cullerada de farina
- Safrà
- Oli, sal, aigua, juliverd
Preparació
El dia abans deixa els xiurons en remull seguint aquestes indicacions.
Els cous (durant 1 hora i mitja o 25 min si tens olla a pressió).
Hi tires les patates tallades en quadradets.
Mentre es couen, sofregeixes la ceba (6 min.) i hi tires un all tallat petit.
Hi afegeixes sa farina i es vi (com qui fessis beixamel) més un got del líquid dels xiurons. Esperes 4 min.
Prepares es safrà (veure aquí com es fa) i hi tires es safrà i ses avellanes esmicades. Cou 10 minutets més.
Fonts emprades
+
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada