dilluns, 1 d’abril del 2019

Xiurons de pobre


Si t'agraden els xiurons amb una cremeta suau i gustosa, fes-los.

Ingredients per 6 persones

  • 500 gr de xiurons
  • 1 òs de pernil i 2 ossos de canya.  O bé 1 conill trossejat
  • 1 Ceba grossa
  • All
  • 2  patates grossetes
  • 1 got de vi blanc
  • 25 avellanes
  • 1 cullerada de farina
  • Safrà
  • Oli, sal, aigua, juliverd

Preparació


El dia abans deixa els xiurons en remull seguint aquestes indicacions. 

Els cous (durant 1 hora i mitja o 25 min si tens olla a pressió). 
Hi tires les patates tallades en quadradets. 

Mentre es couen, sofregeixes la ceba (6 min.) i hi tires un all tallat petit. 

Hi afegeixes sa farina i es vi (com qui fessis beixamel) més un got del líquid dels xiurons. Esperes 4 min. 

Prepares es safrà (veure aquí com es fa) i hi tires es safrà i ses avellanes esmicades.  Cou 10 minutets més. 

Fonts emprades
+





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada