dijous, 4 d’abril del 2019

Macarrons vegans amb espàregs i porros a la menta

Per 6 persones
  1. Sofregeixes 3 "cebolletas", 3 porros i 2 cabeces d'all tot tallat molt petit. 
  2. Hi afegeixes 400 ml. de nata vegetal (2 capses petites) i ho cous durant 20 minuts. 
  3. Poses a bullir 400 gr de macarrons o espaguettis. Quan hi falta un minut perquè estiguin al dente hi tires els espàregs (600 gr) tallats en cilindres de 2 cm. Ho escorrs i guardes s'aigua. 
  4. Sofregeixes sa pasta i els espàregs amb sa nata vegetal + menta + formatge vell rallat + pebre negre. Hi afegeixes  un poc de suc de bullir els espàregs. 

Són molt bons pel gust de menta i el contrast amb els espàregs cruixents. 

Font emprada:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada