diumenge, 25 de juny del 2023

Bunyols de carabassonet (Nina Pericàs tia Euléria)

 Aquesta recepta me la va passar na Nina Pons Al·lès, de ca sa tia Euléria. L'apunt per no perdre-la.

  • 1 carabassonet gros o dos de petits
  • 2 ous mitjancers
  • 150 ml de llet (1 tassa de te)
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 2 dents d'all i julivert
  • 200 gr de farina
  • Sal i oli
  1. Ratllar els carabassonets i deixar-los escórrer l'aigua 30 min. 
  2. Picar all i julivert
  3. Ajuntar-ho all i julivert amb els ous, llet, llevat. Batre i a poc a poc afegir-hi sa farina. 
  4. Pitjar els carabassonets perquè perdin s'aigua i els hi afegim. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada