divendres, 24 de desembre del 2021

Montaditos

 Salses: 

  1. Maionesa o all-i-oli
  2. Guacamole
  3. Pesto de tomàtic
  4. Julivert+all+oli oliva
  5. Tomàtic en daus + ceba marinada
  6. Salsa llimona: batre 2 cullerades amb 2 cullerades d'oli + sal. 

Bases: 
  1. Llesca de pa torrada
  2. Patata espolsada amb pebre bo.

Damunt: 
  1. Formatge brie amb salsa frambuesa + fruits secs
  2. Carabassonet o Albergínia + ou codorniu
  3. Ceba caramelizada (sofregir amb sucre) + 
  4. Pera caramelitzada, marinar ams sucre i vinagre 5 min, afegir curry, gingebre rallat i sal. Escalfar 30 min.  
  5. Aguacates, mangos
  6. Bacallà, pollastre escabetxat.
Dissabte de Nadal 2021 a Palma. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada