dilluns, 29 de juliol del 2019

Tarta de mores

Ahir va ploure i pels camins de ca nostra hi havia moltes mores. 
Quina il.lusió  collir-les per fer noves receptes!


Base de galeta

  • 400 gr de galetes. Es piquen amb sa picadora
  • Afegir 2 cullerades crema de cacuet i (opcional dàtils) 
  • Aigua (unes 12 cullerades grosses)
  • Forn (uns 15 minuts)
Queda una pasta com de plastilina. Forres el trià amb paper de forn i hi poses sa pasta al fons. Ha de ser ben primeta perquè ha de predominar la crema de coco. 




Crema de coco enmig


  • 1 litre de llet de coco
  • 1 got i mig de llet vegetal
  • Mel
  • Agar-agar per espessir (1 sobre i mig)

 Coulis de mores damunt


  • Poses ses mores a coure amb poca aigua (just que les tapi) i sucre (com si fessis una confitura). Cou 7 o 8 minuts.
  • 1 cullerada de maizena diluïda en aigua o bé agar-agar. 
  • Just que espasseix apagues el foc


Coulis de mores damunt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada