dijous, 28 de març del 2019

Crema vegana per tartes

Aquesta crema queda molt gustosa i té una textura suau.
  • 800 ml de llet de soja
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 1 cullerada d'essència de vainilla 
  • 2 cullerades de crema de cacuet
  • 2 culleradetes d'agar-agar en flocs
  • 2 culleradetes de kuzú
  • 8 cullerades de Xarop d'àgave
  1. Dins una olla posam a bullir sa llet, sa crema de cacuet, sa canyella i es xarop. Quan bull, baixam es foc. 
  2. Mentrestant dins un bol hi diluïm s'agar-agar i es kuzú amb un poc de llet de soja o aigua. Ho tiram dins s'olla i remenam sense aturar durant uns 7 minuts. 
  3. Deixam s'olla que refredi i llavors la posam dins sa nevera tot un matí o un capvespre fins que sa crema es solidifica. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada