Feia dies que volia fer una tarta vegana, pes gust d'obrir sa nevera i trobar alguna cosa sana per menjar.
Base de civada (avena)
Abans de res escalfam es forn a 180º.
Passam per una trituradora (minipimer) aquests ingredients. Si queda massa pastós hi podem afegir llet de soja.
- 4 escudelles de flocs de civada (avena).
- 2 escudelles d'ametlles
- 8 cullerades d'oli de coco
- 2 escudelles de dàtils naturals (prèviament remullats en aigua durant 25 minuts)
- Un poquet de sal
Crema de llet de soja
Cobertura de fruita i xarop d'àgave
Pomes o plàtans
Si són plàtans, la poses al forn a gratinar.
Si són plàtans, la poses al forn a gratinar.
Els cobreixes amb una mescla de:
- 4 cullerades de Xarop d'Àgave
- 4 cullerades d'aigua
- 1 culleradeta de canyella en pols
Alternativa. Tarta de plàtan vegana
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada