dijous, 28 de març del 2019

Tarta vegana de fruita


Feia dies que volia fer una tarta vegana, pes gust d'obrir sa nevera i trobar alguna cosa sana per menjar.  

Base de civada (avena)

Abans de res escalfam es forn a 180º.
Passam per una trituradora (minipimer) aquests ingredients. Si queda massa pastós hi podem afegir llet de soja. 
  • 4 escudelles de flocs de civada (avena).
  • 2 escudelles d'ametlles
  • 8 cullerades d'oli de coco
  • 2 escudelles de dàtils naturals (prèviament remullats en aigua durant 25 minuts)
  • Un poquet de sal
Distribuïm sa pasta dins un motlo  (també a ses parets) i l'enfornam durant 20 minuts a 180º.

Crema de llet de soja

Cobertura de fruita i xarop d'àgave

Pomes o plàtans
Si són plàtans, la poses al forn a gratinar. 

Els cobreixes amb una mescla de: 
  • 4 cullerades de Xarop d'Àgave
  • 4 cullerades d'aigua
  • 1 culleradeta de canyella en pols





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada