Per 6 carabassonets
- Esmitjar i posar a bullir al vapor (sempre millor per preservar nutrients) o bé bullir normal (just un poc) amb aigua i sal. Si els poses drets no es rompen tant. Els treus i els deixes refredar. Mentrestant fas...
- Un sofrit amb molta, molta ceba (4) + alls (un per cada) + porro + pebre verd + tomàtic (poc).
- Mesclar sofrit amb l´interior del carabassonet dins la paella.
- Turmix + 3 ous remenats + espícies al gust i tornar omplir. Si queda massa clar posar-hi pa rallat.
- Picada all + juliverd+ pa rallat. Posar-n'hi molt. Això és el que ho fa bo.
- Retxolinet d´oli i al forn 20 minuts
Opció 2 .Més fàcil.
- Mesclar només amb ceba, xampinyons i formatge
Opció 3. Amb bonítol i anxoves (d'aquelles fresques de Ca na Clara)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada