- Posar en remull els moixernons una hora abans amb aigua teba. Es compren al super. Vénen secs dins pots de vidre.
- Bullir sa pasta, siguin floquets, siguin macarrons, tallarins o spaguettis.
- Tallar es calamar a rodantxes i sofregir-lo just un poc. Molt poc.
- Afegi-hi bastanta ceba tallada petita en juliana.
- Una cabeça sencera d'alls laminats.
- Quan ja està doradet afegir-hi salsa de tomàtiga.
- Afegir-hi els moixernons i que coguin una estona més.
- Panses i pinyons al gust
Recepta recomanada per en Biel s´electricista, del grup Cuinetes de Cas Vesins de Ferreries.
VARIANT
VARIANT
- Amb espaguettis
- En tost de moixerons (que són molt cars) hi vam posar un sortit de bolets secsdels que ven en Manel de Los Claveles.
- Pop en tost de calamar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada