L'he copiat d'un vídeo d'instagram (reels) d'una tal @shicooks. És boníssim però alerta... has de tenim en compte una sèrie de detalls.
Aquí es veu el sushi amb maionesa d'alvocat enmig
Primer talles els carabassonets amb la mandolina (megaprims) i els disposes damunt paper de forn entrequalcats entre sí.
Els untes d'ou
Hi poses formatge ratllat damunt
Al forn
Alerta! No faixis una safata de forn sencera que queden massa gruixats. Amb una safata, dos jocs.
Quan els treus del forn els poses damunt plàstic film.
Una capa de philadelphia.
Una capa de salmó damunt (fins la meitat)
Una fila d'alvocat (fins el 25%).
Enrodilles
Nevera
Menjar
VARIANT
SUSHI DE CARABASSONET
Es fa exactament igual sense passar pes forn. Per tant, no untes els carabassonets d'ou ni de formatge rallat. Es menja cru. Queda bo però són més gustosos as forn. Damunt, Tamari.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada