dilluns, 13 de juliol del 2020

Com fer seitan?

  • 1 got de gluten de blat
  • 1/2 got de salsa de soja
  • 1 culleradeta de salsa barbacoa
  • Espícies: 1 culleradeta d'all en pols, juliverd, pebre vermell en pols, sal. 
  • Suc de verdures

Mesclar 1 got de gluten de blat+ espícies. Apart mesclar dins un got la  salsa de soja + la salsa barbacoa (podéis usar humo si preferís) y mezclamos i omplir la resta amb aigua. 


Ajuntar-ho tot (gluten+salsa) i amassar. Formar una bolla llarga. Queda així


Embolicar amb film transparent i fer nussos als extrems. Fer-hi forats amb una forquilla o palillo. Coure amb el suc de verdures durant una hora. 


Treure-ho, llevar es film i deixar refredar. Tallar en llesques primes i fregir amb un poc d´oli d´oliva. Si n'hi sobra es pot guardar a sa nevera embolicat en film. 



Font emprada: Begin Vegan Vegun

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada