Cada família té els seus espaguetis repetits i disfrutats moltes vegades. Els de ca nostra són amb anxoves. Na Tònia d'en @FloritNin me va ensenyar a fer-ne uns de molt senzills apresos per ella al Sud d'Itàlia. Només era sofregir alls i afegir-hi anxoves. Mescar amb els espaguetis bullits i pa rallat i pim pam. Idò a ca nostra els feim semblants, només que hi afegim verdures, i queden tan bons que veus ses estrelles.
PAS 1
Bullir espaguetis (a Ca Na Clara en venen uns amb Quinua de Comerç Just molt bons) i al mateix temps sofregeixes:
Alls
1 pebre vermell (opcional)
1 manat de porros (imprescindible)
Xampinyons (millor si n'hi ha)
+ Lo que vulguis
+ Anxoves (tirar-lis al final perquè queden esmicades.
Millor si són de les fresques que venen a ca na Clara,
però ses de llauna també van bé).
PAS 2
Mesclar, posar pa rallat damunt i te'ls menges.
Toques el cel.
Aquests duen un ou de guatlera que mos ha donat en Pere Canari es vesí.
Aquests eren sense pebre, igual de bons
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada