diumenge, 10 de maig del 2020

Espaguetis favorits (amb anxoves)

Cada família té els seus espaguetis repetits i disfrutats moltes vegades. Els de ca nostra són amb anxoves. Na Tònia d'en @FloritNin me va ensenyar a fer-ne uns de molt senzills apresos per ella al Sud d'Itàlia. Només era sofregir alls i afegir-hi anxoves. Mescar amb els espaguetis bullits i pa rallat i pim pam. Idò a ca nostra els feim semblants, només que  hi afegim verdures, i queden tan bons que veus ses estrelles. 

PAS 1
Bullir espaguetis (a Ca Na Clara en venen uns amb Quinua de Comerç Just molt bons) i al mateix temps sofregeixes: 
Alls
1 pebre vermell (opcional)
1 manat de porros (imprescindible)
Xampinyons (millor si n'hi ha)
+ Lo que vulguis
+ Anxoves (tirar-lis al final perquè queden esmicades. 
Millor si són de les fresques que venen a ca na Clara, 
però ses de llauna també van bé). 

PAS 2
Mesclar, posar pa rallat damunt i te'ls menges. 
Toques el cel. 
Aquests duen un ou de guatlera que mos ha donat en Pere Canari es vesí. 


Aquests eren sense pebre, igual de bons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada