- 1 paquet de canelons FUDAIC. Són els que tenen sa pasta més fineta. Els poses en remull amb aigua freda durant 1 hora.
- 2 ous. Els poses a bullir (13 minuts). Una vegada bullits els peles i trosseges
- 1 kg. de tomàtics madurs. Fas la salsa de tomàtic (també es podria emprar salsa de compra). Per fer la salsa: sofregir un poc de ceba, llavor els tomàtics 15 minuts ben pelats i sense llavors. Passar pel passa-puré. Afegir sucre i sal.
- 200 gr. xampinyons. Dins sa paella amb el suc de mitja llimona i oli d'oliva
- 2 cebes grosses. Les sofregeixes.
- 1 llauna de bonítol. Mescles el relleno: xampinyons, cebes, ous, bonítol i salsa de tomàtic
- Omples els canelons
- Fas la beixamel (amb ceba, llet i farina) i li poses damunt. Li mescles salsa de tomàtic si te n´hi ha sobrat. També formatge rallat i al forn per gratinar. Hi havia tanta gana que no vaig pensar a fer sa foto!
Font emprada:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada