divendres, 17 de gener del 2020

Espinagada

Aquest cap de setmana han vingut en Joan i na Pepa de Palma. Na Pepa mos ha ensenyat a fer Espinagada de sa Pobla, que és una coca típica de Sant Antoni. Ella ho ha après de na Mariona que és poblera i en sap molt. 

En primer lloc talles sa verdura i la guardes (SENSE COURE)


  • Porros
  • Coll
  • Coliflor
  • Ceba
  • Sal, pebre bo, pebre bord i oli. 
Apart has de tenir un plat amb llom tallat a bocins petits i un altre amb panses. 

En segon lloc fas sa pasta: 
  • 1/2 Kilo de farina de força
  • 250 ml. d'aigua teba
  • 250 ml. d'oli teb
No s'ha de pastar molt i convé fer-la just abans de posar-la al forn. 
Una vegada has aprimat sa pasta, l´extens que quedi prima i hi poses damunt ses verdures, llavors sa carn i panses i un llit de verdura damunt. 

Finalment, tanques sa pasta com un sobre, i li fas banyes, tal com mostra aquest vídeo on na Pepa ho ha fet. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada