dilluns, 15 d’abril del 2019

Lassanya de bolets i carabassa amb ricota d'anacards


Avui ha vingut n´Agda i hem fet aquesta Lassanya juntes. Si cuinar ja és agradable, fer-ho amb una neboda, ja és una festa!!! 

1
Talles una carabassa petita en llesques i la poses al forn amb una salsa massala (espícies + oli + mostassa) durant uns 20 minuts a 180ª



2
Sofregeixes  una cabeça d'alls amb 100 gr de pipes (o pinyons)
Quan tenen color hi poses 400 gr d'espinacs, llimona, sal i pebre. Reserves.



3
Sofregeixes 400 gr. de bolets variats prèviament deshidratats o descongelats (de La Sirena) amb all en pols, llimona i sal

4

Feim el Ricota de Pipes. Passes per sa mini-pimer:  suc de llimona, llevat de cervesa, sal, pipes, ametles i un poc d'aigua. (També poden ser anacards i nous de macadàmia)



5

Bullim sa pasta de sa lassanya. 
O bé la posem en aigua calenta, segons el tipus. 

6

Muntarem la lassanya capa a capa, començant pels espinacs, llavors bolets, després carabassa,  i acabant per la ricota. Damunt hi posarem un pesto de tomàtic i l´adornarem amb formatge de Menorca rallat.


És una lassanya inoblidable, quasi tant com sa visita de n'Agda.

Font emprada: 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada