Font emprada: Matthias Hespe
• 1 kg de carbassó (millor si són grans) • 400 g de tomàquet ratllat fresc o tomàquet de llauna triturat • Un polsim de sucre • 200 g de bolets secs variats • 400 g de seitan picat • 1 all picat • 125 ml de vi negre o mirin (vi d'arròs) • 1 pebrot grog gran • 1 pebrot vermell gran • 1 pebrot verd gran • 2 cebes • Oli d'oliva • Sal marina • Pebre negre • Formatge ratllat
Elaboració
1. Preparar ses làmines de carabassó
Aquí es pot veure com es fa. Queden millor seguint aquest sistema.
Però també ho pots fer amb plaques de tota la vida. Ara bé, si hi pots afegir làmines d'obregínia, li dona un gust deliciós.
2. Fer sa salsa de tomàtic
Tirem un raig d’oli en una olla i hi afegim el tomàtic triturat o ratllat amb una mica de sal. A foc lent deixem que es vagi reduint. Al final posem una mica de sucre.
3. Sofregir l'all i el seitan picats petits
4. Sofregir els Shitakes (tallats en làmines) amb all i posar els bolets variats en remull
Hi afegim el tomàtic. Rectifiquem amb sal i pebre i reservem la salsa vermella.
Hi afegim els bolets i el shitake
5. Saltejat de ceba i pebrots de 3 colors
6. Muntar sa lassanya
- Una capa dels carbassons.
- Salsa vermella
- Carbassons.
- Saltejat de pebres i ceba
- Carbassons
- Repetir de 2 a 4
- Cobrir amb formatge ratllat
- Al forn 10 minuts a 180º i gratinar 3 minuts.
Font emprada: Matthias Hespe
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada